Therese Snel

De oplossing voor chronische pijn

Wil je een pijnvrij leven? Wil je de regie terug over je lichaam en je leven?
Leer luisteren naar je lichaam en word je eigen therapeut!

Je kunt zelf meer dan je denkt!

Heb je last van chronische pijn?

En is er geen duidelijke medische verklaring (meer) voor gevonden?

Of is de schade niet meer representatief voor je klachten? Waarschijnlijk heb je al van alles geprobeerd aan therapie en medicijnen en heeft dat niet voldoende geholpen. Of staat het idee van het jarenlang slikken van zware medicatie je tegen. Misschien heb je zelfs te horen gekregen dat je maar moet leren leven met je klachten. Of voel je je niet serieus genomen. Terwijl je de pijn echt voelt!

Je bent niet de enige

In Nederland hebben meer dan 2 miljoen mensen last van chronische klachten, waarvoor geen of onvoldoende medische verklaring is. Wij leven in een tijd waarin we van veel ziektes kunnen genezen. Ondertussen neemt het aantal mensen met chronische pijn toe. Behandelingen hebben te weinig effect en zijn meestal gericht op de lichamelijke symptomen.

Wil je niets liever dan …

N

Een leven zonder pijn en pillen

N

Goed in je vel zitten

N

Je weer eens relaxt voelen

N

Volop energie hebben

N

Vertrouwen op je lichaam

Download gratis mijn e-book
en lees hoe je jezelf kan helpen

Het kan! Het is mogelijk wat aan die pijn te doen!

Pijn wordt geregeld in je brein. Het is een signaal van je lichaam om je te waarschuwen. Het signaal verdwijnt doorgaans als de schade is hersteld. Als niet gebeurt, werkt het pijnsysteem niet goed meer. Dat is een onbewust proces. Lichamelijke pijn en emotionele pijn worden in hetzelfde deel van onze hersenen verwerkt. Pijn en de zorgen daarom zijn dan een afleiding van emoties of innerlijke conflicten. Onderschat je brein en de kracht van stress en emoties niet. Er kunnen daadwerkelijk veranderingen in je lichaam zitten die pijn geven, waarvan de oorzaak te vinden is in je hersenen en de signalen die naar je lichaam gaan.

Behandelingen richten zich vaak op bewuste processen, terwijl het overgrote deel (95%) van wat we ervaren en van waar uit we handelen juist onbewust is. Daar is dus ook de meeste winst te behalen. 

Je pijn is echt. Het is niet je eigen schuld en je stelt je niet aan. De oorzaak ligt gewoon ergens anders. Als jij je bewust wordt van de oorzaak kan jij herstellen. Je kunt leren wat daarvoor de beste weg is, stap voor stap.

Wil je meteen aan de slag met je herstel?

Ik bied een uniek individueel traject Chronische Pijn Voorbij aan op basis van de Pijn Reset Methode.

Deze benadering heeft al veel mensen geholpen pijnvrij te worden van:
nekpijn, schouderpijn, rugpijn, buikpijn, migraine en (spannings)hoofdpijn, pijnlijke spieren, pijn in gewrichten, fibromyalgie, prikkelbaar darmsyndroom, spanningspijn, bekkenpijn, whiplash, kniepijn, vermoeidheid en meer. 

aanbod

traject pijnherstel

Het traject pijnherstel is holistisch en gericht op de onderliggende oorzaken van pijn. Je leert je lichaam beter te begrijpen en je zelfhelend vermogen in de zetten. Als je erachter komt waar de pijn vandaan komt, hoeft je brein je niet meer af te leiden met pijn.

heel mindful

Heel Mindful is een online aandachtstraining. Het heeft een bewezen positief effect op chronische stress en – pijn. Je ontwikkelt lichaamsbewustzijn, kalmeert je zenuwstelsel en je komt erachter dat wat jij denkt en voelt, invloed heeft op je lichaam.

quantum healing hypnose

Met de Quantum Healing Hypnose Techniek krijg je toegang tot je onderbewuste om antwoorden en verlichting op mentale, emotionele en fysieke vragen en problemen te ontvangen. Het is een levensveranderende ervaring.

Heb je een vraag?
Hoe kan ik je helpen?