(06) 13 66 40 63 info@theresesnel.nl

Tarieven

Vrijblijvend adviesgesprek Gratis
Online training Heel Mindful € 77
Quantum Healing Hypnose € 177*
Traject Pijnherstel Chronische Pijn Voorbij € 797*

De prijzen zijn inclusief Btw

Vrijblijvende intake

Omdat het fijn is om eerst kennis te maken, is het eerste gesprek vrijblijvend. Tijdens deze sessie nemen we jouw pijnklachten door en krijg ik een goed beeld of deze benadering geschikt is voor je. Natuurlijk leg ik alles uit. Als laatste inventariseren we met elkaar of een hersteltraject aansluit op jou, je doelen en je klachten.

Tijdsinvestering

Een traject pijnherstel duurt meestal 10 tot 12 weken. Een sessie pijncoaching duurt 1,5 tot 2 uur. Het is voor jou en mij fijner om zonder tijdsdruk te werken. We werken online via zoom, zodat je ook van ver dichtbij kunt zijn. Voor mensen met chronische pijn blijkt het heel fijn om thuis te kunnen zijn.

De online training Heel Mindful bestaat uit 8 modules, waarvan elke week een les vrijkomt. Je houdt onbeperkt toegang tot deze training.

Een sessie Quantum Healing Hypnose duurt 5-7 uur. * Deze prijs is een tijdelijke introductieprijs. Per 15 augustus 2022 is het tarief €297 per sessie.

Voor het traject Chronische Pijn Voorbij hebben we één-op-één 12-15 uur contact. Daarnaast maak je zelf tijd vrij voor oefeningen en opdrachten om belangrijke inzichten op te doen over jezelf, pijn, voeding, je lichaam, de invloed van emoties en de mind-body connectie. In een afgeschermde online leeromgeving staan alle oefeningen en tools, waar je levenslang toegang tot houdt. Het traject is o.a. inclusief Heel Mindful, OldPain2go en  Quantum Healing Hypnose. * Per 1 oktober is het tarief voor het hersteltraject €1097.

Afspraak afzeggen

Het afzeggen van een afspraak kan tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van de afspraak.

Betalen

Voor het hersteltraject ontvang je na de adviessessie een link om te betalen. We maken gelijk afspraken voor de 1 op 1 begeleiding. Na betaling kan je direct starten via de online leeromgeving. Bij de afspraken komt voor mij nog eigen tijd voor het maken van aantekeningen, voorbereiding en evaluatie.

Mijn aanbod wordt niet vergoed door zorgverzekeraars.
Werkgevers, arbodiensten en arbeidsongeschiktheidsverzekeraars zijn regelmatig bereid om een traject pijnherstel te betalen.
Het traject past heel goed binnen een (eind)regeling van een letselschadetraject.
Als je een uitkering ontvangt, informeer dan bij bedrijfsarts of UWV naar de beschikbare middelen voor herstel en re-integratie.
Je kijkt in het traject naar alle levensgebieden, dus het gaat in feite om persoonlijke ontwikkeling. Daarmee past het binnen het opleidingsbudget voor werknemers. Het is voor werkgevers belangrijk dat hun werknemers goed in hun vel zitten.
Kosten voor coaching zijn aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

Heb je heel erg behoefte aan pijncoaching, maar zijn de financiën een struikelblok? Neem dan gerust contact met mij op, zodat we samen kunnen overleggen wat wel haalbaar is.