tarieven

kennismaking/ intake gratis
online training Heel Mindful € 77
QHHT € 275
Chronische Pijn Voorbij online (zelf) € 250
traject Chronische Pijn Voorbij (1 op 1) € 1250

De prijzen zijn inclusief btw.

vrijblijvende intake

Omdat het fijn is om eerst kennis te maken, is het eerste gesprek vrijblijvend. Tijdens deze sessie nemen we jouw pijnklachten door en krijg ik een goed beeld of deze benadering geschikt is voor je. Natuurlijk leg ik alles uit. Als laatste inventariseren we met elkaar of een hersteltraject aansluit op jou, je doelen en je klachten.

tijdsinvestering

Een traject pijnherstel duurt ongeveer 3 maanden. De prijs is voor het hele traject.

De online training Heel Mindful bestaat uit 8 modules, waarvan elke week een les vrijkomt. Je houdt onbeperkt toegang tot deze training.

Een sessie Oldpain2go duurt 2 uur.
Een sessie QHHT duurt 5-6 uur. Draag gerust gemakkelijke kleding.

Voor het traject Chronische Pijn Voorbij hebben we één-op-één 12-15 uur contact. Daarnaast maak je zelf tijd vrij voor oefeningen en opdrachten om belangrijke inzichten op te doen over jezelf, pijn, voeding, je lichaam, de invloed van emoties en de mind-body connectie. In een afgeschermde online leeromgeving staan alle oefeningen en tools, waar je toegang tot houdt.

afspraak afzeggen

Het afzeggen van een afspraak kan tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van de afspraak.

betalen

Voor het hersteltraject ontvang je na de adviessessie een link om te betalen. We maken gelijk afspraken voor de 1 op 1 begeleiding. Na betaling kan je direct starten via de online leeromgeving. Bij de afspraken komt voor mij nog eigen tijd voor het maken van aantekeningen, voorbereiding en evaluatie.

Mijn aanbod wordt niet vergoed door zorgverzekeraars.
Werkgevers, arbodiensten en arbeidsongeschiktheidsverzekeraars zijn regelmatig bereid om een traject pijnherstel te betalen. Wat wordt gedeeld, is vertrouwelijk. Zonder jouw medeweten of toestemming bespreek ik niets met de organisatie die (mee)betaalt.
Het traject past heel goed binnen een (eind)regeling van een letselschadetraject.
Als je een uitkering ontvangt, informeer dan bij bedrijfsarts of UWV naar de beschikbare middelen voor herstel en re-integratie.
Vraag mij zonodig om een offerte.

Je kijkt in het traject naar alle levensgebieden, dus het gaat in feite om persoonlijke ontwikkeling. Daarmee past het binnen het opleidingsbudget voor werknemers. Het is voor werkgevers belangrijk dat hun werknemers goed in hun vel zitten.
Kosten voor coaching en begeleiding zijn aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

Heb je heel erg behoefte aan begeleiding voor je pijn, maar zijn de financiën een struikelblok? Neem dan gerust contact met mij op, zodat we samen kunnen overleggen wat haalbaar is.