QHHT
quantum healing hypnose techniek

Vraag jij je wel eens af waar je klachten vandaan komen?
Waarom bepaalde thema’s in je leven spelen?
Wat het doel is van je leven en welke lessen je hier wilt leren?

In een QHHT sessie kun je hierop antwoord krijgen

Ontdek dat je healing en informatie in jezelf vindt. In een quantum hypnose sessie kom je door middel van visualisatie in een diepe en aangename ontspanning. Je gaat in een natuurlijke staat van je lichaam. We gaan gedurende de hele dag in en uit hypnose, maar in die diepere staat ben je normaal twee keer per dag: het moment vlak voordat je in slaap valt en het moment net voordat je wakker wordt. Het is een fijne staat om in te zijn, waarin je bewuste mind veel minder actief is.

Deze techniek is ontwikkeld door Dolores Cannon in haar 45-jarige carrière als hypnotherapeut. Ik kwam bij deze techniek na het lezen van de boeken van Dolores. Zij schreef namelijk al over deze tijd sinds de jaren ’80. Ik wilde daar meer over lezen. Ik werd er zo enthousiast van dat ik zelf de opleiding heb gevolgd. Inmiddels heb ik al veel mensen begeleid bij hun QHHT sessie.

Met deze techniek krijg je makkelijker toegang tot je onderbewuste om antwoorden en healing op mentale, emotionele en fysieke vragen en ongemakken te ontvangen. In de sessie gaan we naar de meest geschikte tijd en plaats om antwoorden te krijgen op je vragen.

Je onderbewuste is het deel van jezelf dat het allerbeste met je voor heeft. Het heeft een oneindige bron van kennis over wie je bent. Het kent ook je levensdoelen voor dit leven, waarin je iets wilt leren of ervaren.

Wat doen we in de sessie?

Een QHHT sessie is voor iedereen!

De sessie is opgedeeld in twee delen. We beginnen met een interview, waarin we je leven, de mensen in je leven, de belangrijkste lessen die je hebt overwonnen, je gezondheid, je carrière, doelen en interesses bespreken. Vervolgens gaan we naar de hypnosessie, waarin ik je eerst in een diepe ontspanning begeleid. Dan volgt de regressie, waar je door een levenservaring zult reizen. Je onderbewustzijn bepaalt wat je te zien krijgt en wat relevant is voor je om te ervaren.

Daarna ga ik in gesprek met je onderbewuste voor healing en om antwoorden te krijgen op je gezondheids- en levensvragen. Die vragen heb je van tevoren thuis gemaakt.

Je krijgt een geluidsopname van de hypnosessie, omdat je mogelijk niet alles bewust meekrijgt. In het algemeen zul je het ervaren als een bewustzijnsverruiming en krijg je alles mee. Wat je meekrijgt, kan wel snel vervagen. Net als bij dromen.

Healing

Een bijzonder deel van de sessie is de healing. Het is zelfs mogelijk om verlichting van fysieke klachten te ontvangen als dit gepast is voor jou en als je ervoor openstaat dat dit mogelijk is. We zijn heel krachtig. Met onze gedachten en overtuigingen kunnen we onszelf niet alleen ziek, maar ook beter maken.

Welke vragen kan je stellen?

Je kunt vragen stellen over je gezondheid, carrière, doel van je leven, je lessen, relaties en algemene curiositeiten. Er zijn geen taboe-onderwerpen. Je onderbewuste zal niets uit de weg gaan wat belangrijk is om te weten. Neem de tijd die je nodig hebt om een lijst van ongeveer 10 vragen samen te stellen. We kunnen altijd op de dag van je sessie iets aan je lijst toevoegen.

Wat kan je doen om je voor te bereiden?

Een hypnosestaat is eigenlijk een normale staat van zijn. Je gaat er overdag ook steeds in en uit. Dus je hoeft je daar geen zorgen over te maken. Het beste kun je licht eten voor de sessie en neem het liefst geen cafeïne. We eten niet tussendoor. In het nagesprek eten en drinken we wat. Gebruik geen alcohol of drugs vanaf een dag voor de sessie. Je zult tijdens de sessie liggen, dus het is fijn om comfortabele kleding te dragen.

We zullen gebruik maken van visualisatie. Als je wilt, kun je dit oefenen. Voordat je ‘s nachts gaat slapen, probeer je een voor jou mooie plek in zoveel mogelijk details voor te stellen. Welke kleuren zie je? Zijn er geluiden? Zijn er mensen om je heen? Zijn er dieren? Wat zie je nog meer? Hoe ruikt het? Hoe voelt het? Ik stuur je voor de afspraak ook nog een door mij opgenomen Yoga Nidra om te oefenen om in een ontspannen staat te zijn.

Heb een open mind en geen verwachtingen. Sta jezelf toe om te geloven in wat je ervaart en sta open voor het ontvangen van de antwoorden en de hulp die je zoekt. Er zijn geen toevalligheden. Je bent hier niet voor niets naartoe geleid. Als je er klaar voor bent, zal QHHT je versteld doen staan.

Chronische pijn voorbij en quantum healing hypnose

Het is voor iedereen en niet specifiek gericht op pijn. Echter, omdat je met deze techniek rechtstreeks toegang hebt tot je zelfhelende vermogens past het goed in hersteltraject ‘Chronische Pijn Voorbij’.

Investering

De tijdsinvestering is ongeveer 5 à 7 uur. Je betaalt €275 voor de hele sessie. Het duurt zolang als het duurt. Eén sessie is genoeg voor informatie en healing die je op dit moment nodig hebt. In principe heb je maar één afspraak nodig.

De sessie vindt plaats bij mij in Hoogland of bij jou thuis. In je vertrouwde omgeving kom je juist heel goed in die diepere ontspanning. Indien van toepassing komt bovenop de sessieprijs een bijdrage voor de reiskosten van €0,25 per km.

Zelf vond ik het een bijzondere en levensveranderde ervaring. Wil jij dat ook meemaken? Neem dan contact op om zelf het mooie proces van quantum healing te ervaren. En maak je klaar voor een bijzondere en ontspannen sessie.

Wil je het eerst zelf eens ervaren?

Ik bied ook de mogelijkheid om het je vanuit mijn online leeromgeving te laten ervaren. Deze kan je zelf op je eigen plek in je eigen tijd volgen, omdat je dan in een lichtere trance gaat dan bij een 1-op-1 sessie.

Het bestaat uit 3 fases:

  1. Je gaat naar een vorig leven of een eerdere ervaring.
  2. Je hebt een ontmoeting met je gids.
  3. Je neemt een kijkje in de toekomst.

Investering

De prijs is €22 (incl btw). Bij een afspraak voor een QHHT dagsessie krijg je deze erbij. Je houdt onbeperkt toegang hiertoe. Het zal elke keer weer anders en steeds weer een bijzondere ervaring zijn.