heel mindful

Grip op pijn en stress

 

verminder stress en spanningen

Je ontwikkelt lichaamsbewustzijn, kalmeert je zenuwstelsel en je komt erachter dat wat jij denkt en voelt, invloed heeft op je lichaam.

rust in hoofd en lijf

Door te luisteren naar je lichaam en je gevoel. Een meer aandachtige levenshouding helpt je te ontspannen met wat er in je omgaat en om te stoppen met vechten en de weerstand tegen pijn. Om ruimte te krijgen voor je zelfhelend vermogen.

praktische tools voor dagelijkse stress

Met geleide meditaties, ademhalingsoefeningen, videopresentaties, oefeningen en inspirende teksten in te downloaden e-books.

Een bewezen methode

Mindfulness training

Stress en pijn verminderen en veerkracht vergroten

Heel Mindful staat voor heelheid (healing) en voor met de volle aandacht aanwezig zijn in het hier en nu. Om meesterschap te krijgen over je mind en zo meesterschap te krijgen over je gezondheid en je leven. Je geeft zelf richting aan je leven met je gedachten en emoties.

Mindfulness heeft zich de laatste jaren ontpopt als een effectieve methode om stress en pijn te verminderen. Het is een vorm van bewustwording waarbij je leert op een niet-oordelende manier aandacht te geven aan het hier en nu. Door het te beoefenen leer je afstand te nemen van automatische gedachtenpatronen en emotionele reacties die ten grondslag liggen aan stress en pijn. Voor mensen die kampen met lichamelijke of emotionele klachten is deze training bijzonder waardevol. Chronische pijn, angststoornissen, depressie, slaapproblemen en hoge bloeddruk zijn slechts enkele voorbeelden waarbij mindfulness bewezen positieve effecten heeft getoond.

Mindfulness Therese Snel

Heel Mindful heeft mij echt geholpen. Door de training kan ik beter om gaan met stress en emotionele uitdagingen. Ik voel me nu rustiger en veerkrachtiger dan ooit tevoren. Een echte aanrader!

Monique

voordelen
heel mindfull

N

Je vermindert stress

N

Je verlicht je pijn

N

Je slaapt beter

N

Je versterkt je immuunsysteem

N

Je voelt je vrij en tevreden

N

Je zelfvertrouwen verbetert

N

Je geheugen en focus verbeteren

N

Je wordt veerkrachtiger

N

Je vermindert depressieve gevoelens

N

Je versterkt je intuïtie

N

Je ervaart de werkelijkheid helder

Online training
‘Heel Mindful’

€77,-

Je houdt ‘onbeperkt’ toegang tot alle onderdelen en bonussen.

N

8 weken lang elke week een ander thema

N

Elke week komt een nieuwe les vrij

N

Om zelf in eigen tijd en lekker op je eigen plek te volgen

N

Met videopresentaties, oefeningen en inspirende teksten in e-books

N

Met begeleide meditaties

N

Om te doen in je eigen tempo

N

Een cadeau voor jezelf!

N

Voor een ontspannen, vrij en bewust leven!

N

Je kunt na aanmelding direct starten

Mindfulness training voor
verbetering van levenskwaliteit

Essentie van bewustzijn en zelfacceptatie

de essentie van mindfulness

De kern van mindfulness training draait om het ontwikkelen van zelfbewustzijn en acceptatie. Door regelmatig te oefenen leer je afstand te nemen van automatische gedachtenpatronen en emotionele reacties die stress en spanning veroorzaken. Dit biedt de mogelijkheid tot een meer reflectieve benadering van uitdagingen, in plaats van impulsief te reageren.

Waarom mindfulness belangrijk is voor mensen met klachten

Als je worstelt met lichamelijke of emotionele klachten haal je aanzienlijke voordelen uit deze training. Het helpt bij diverse aandoeningen zoals chronische pijn, angststoornissen, depressie en slaapproblemen. Mindfulness verlicht niet alleen symptomen maar verhoogt ook de algehele kwaliteit van leven door zelfinzicht, veerkracht en emotioneel evenwicht te vergroten.

Hoe 'heel mindful' ondersteuning biedt

Fysieke, mentale of emotionele pijn gaat vaak samen met stress en spanning, piekeren, angst voor de toekomst, streven, hopen en vermijden. Je gaat dan eigenlijk weg bij wat er is. Die weerstand zorgt alleen maar voor meer klachten. In deze training leer je om daar wat aan te doen met praktische tools en achtergrond informatie om zelf gelijk aan de slag te gaan.

Het ultieme doel van 'heel mindful'

Ik streef ernaar de deelnemers duurzame vaardigheden mee te geven, waarmee ze zelf aan de slag kunnen. De zelfmanagementtechnieken zijn bedoeld om geïntegreerd te worden in je dagelijkse leven, waardoor je blijvend minder stress en pijn ervaart. Om meesterschap te ontwikkelen over je mind en daarmee over je gezondheid en je leven.

Je kunt en bent zoveel meer dan je misschien denkt!

Ontdek de kracht van mindfulness en verbeter je gezondheid vandaag nog.

Verminder stress en spanning met 'heel mindful'

Leer eenvoudige technieken om meer rust en balans te vinden in het dagelijks leven

Verbeter je mentale gezondheid en verhoog je algehele welzijn

Ervaringen

Wat andere mensen zeggen:

Een welkome cursus! Je stem is rustig en zacht en heel fijn om naar te luisteren. Ik heb genoten van je teksten. Deze zijn helder geschreven en geven veel uitleg. Fijn om deze als naslagwerk te kunnen printen.

Jeanette

Ik voel me echt beter. Complimenten voor je fijne rustgevende stem. Die komt echt binnen. Daar waar het schuurde, daar had ik wat te doen.

Pascalle

Dankjewel voor deze waardevolle training! Ik kwam erachter dat het voelen van mijn lichaam nog best lastig is. Fijn om rust te vinden en bewust te genieten van kleine dingen!

Annemieke

Wacht niet langer, begin vandaag nog!

Ontdek de voordelen van ‘heel mindful’.
Leer stress en pijn verminderen en veerkracht vergroten.

“The mind is the primary cause of illness on our planet today.
If you change your mind, you can change your biology”

Bruce Lipton

Master your mind
master your health
master your life

Heel Mindful