Oplossing voor pijn

Wil je een pijnvrij leven? Wil je de regie terug over je lichaam en je leven? Ga luisteren naar je lichaam en word je eigen therapeut! 

Je kunt zelf meer dan je denkt!

Oplossing voor pijn

Wil je een pijnvrij leven? Wil je de regie terug over je lichaam en je leven? Ga luisteren naar je lichaam en word je eigen therapeut!

Je kunt zelf meer dan je denkt!

Heb je last van chronische pijn?

En is er geen duidelijke medische verklaring (meer) voor gevonden?

Of is de schade niet meer representatief voor je klachten? Waarschijnlijk heb je al van alles geprobeerd aan therapie en medicijnen en heeft dat niet voldoende geholpen. Of staat het idee van het jarenlang slikken van zware medicatie je tegen. Misschien heb je zelfs te horen gekregen dat je maar moet leren leven met je klachten. Of voel je je niet serieus genomen. Terwijl je de pijn echt voelt!

Je bent niet de enige

In Nederland hebben meer dan 2 miljoen mensen last van chronische klachten, waarvoor geen of onvoldoende medische verklaring (meer) is. Wij leven in een tijd waarin we van veel ziektes kunnen genezen. Ondertussen neemt het aantal mensen met chronische pijn toe. Behandelingen hebben te weinig effect en zijn meestal gericht op de lichamelijke symptomen.

Wil je niets liever dan...


Lees hoe je jezelf helpt met mijn e-book 'Chronische Pijn Voorbij

Het kan! Het is mogelijk wat aan die pijn te doen!

Pijn wordt geregeld in je brein. Het is een signaal van je lichaam om je te waarschuwen. Het signaal verdwijnt doorgaans als de schade is hersteld. Als niet gebeurt, werkt het pijnsysteem niet goed meer. Dat is een onbewust proces. Lichamelijke pijn en emotionele pijn worden in hetzelfde deel van onze hersenen verwerkt. Pijn en de zorgen daarom zijn dan een afleiding van emoties of innerlijke conflicten. Onderschat je brein en de kracht van stress en emoties niet. Er kunnen daadwerkelijk veranderingen in je lichaam zitten die pijn geven, waarvan de oorzaak te vinden is in je hersenen en de signalen die naar je lichaam gaan.

Behandelingen richten zich vaak op bewuste processen, terwijl het overgrote deel (95%) van wat we ervaren en van waar uit we handelen juist onbewust is. Daar is dus ook de meeste winst te behalen. 

Je pijn is echt. Het is niet je eigen schuld en je stelt je niet aan. De oorzaak ligt gewoon ergens anders. Als jij je bewust wordt van de oorzaak kan jij herstellen. Je kunt leren wat daarvoor de beste weg is, stap voor stap.

Wil je meteen aan de slag met je herstel?

Ik bied een uniek individueel traject Chronische Pijn Voorbij aan op basis van de Pijn Reset Methode.

Deze benadering heeft al veel mensen geholpen pijnvrij te worden van:
nekpijn, schouderpijn, rugpijn, stress, buikpijn, burn out, migraine en (spannings)hoofdpijn, pijnlijke spieren, pijn in gewrichten, fibromyalgie, prikkelbaar darmsyndroom, spanningspijn, bekkenpijn, whiplash, kniepijn, vermoeidheid, verslavingen en meer. 

aanbod

pijnherstel

Mijn benadering is gericht op de onderliggende oorzaken van pijn. Je gaat luisteren naar je lichaam en je zelfherstellende vermogens inzetten. Als je erachter komt waar de pijn vandaan komt, hoeft je brein je niet meer af te leiden met pijn.

QHHT

Met de Quantum Healing Hypnose Techniek krijg je in een VIP dag toegang tot je onderbewuste om antwoorden en verlichting op mentale, emotionele en fysieke vragen en problemen te ontvangen. Het is een levensveranderende ervaring.

heel Mindful

Heel Mindful is een online aandachtstraining. Het heeft een bewezen positief effect op chronische stress en – pijn. Je ontwikkelt lichaamsbewustzijn, kalmeert je zenuwstelsel en je komt erachter dat wat jij denkt en voelt, invloed heeft op je lichaam.

Wat is je vraag? Hoe kan ik je helpen?