grip op grenzen

ééndaagse reTreat

Heb je moeite je grenzen te voelen?

Heb je last van pijn en spanning?

Grip op je Grenzen … Eindelijk!

Een ééndaagse reTreat voor Empaths, Pleasers
& mensen met Chronische Pijn

N

Heb jij aanhoudende - of terugkerende pijnklachten?

N

Vind je het lastig om een ander teleur te stellen?

N

Voel je je schuldig als je 'nee' zegt?

N

Vind je het lastig om ruimte in te nemen?

N

Pas je je liever aan, dan dat je je eigen mening en wensen naar voren brengt?

N

Voel je je snel overvraagd en geleefd?

N

Pieker je veel?

Hoe zou het zijn om daar vanaf te komen?
Voor jezelf … je relaties … je prestaties?

Wat deze ééndaagse reTreat je gaat brengen:

N

Vanuit inzicht in de oorzaak van je eigen patroon de shortcut naar grip op je grenzen (ook als dit al een lange strijd voor je is)

N

Technieken om je zelfherstellend vermogen te activeren en daarmee zelf je pijn te verminderen

N

Meer vrijheid in je hoofd

N

Terugkeer van je energie!

N

Een ontspannen, waardevolle verdiepingsdag voor jezelf

Twee experts voor de prijs van één 🙂

Alexandra van Smoorenburg van devrijplaatscoach.nl organiseert deze dag en heeft mij gevraagd als co-trainer. Wij kwamen erachter dat veel van onze klanten hetzelfde probleem hebben: moeite met ‘Grip op Grenzen’. Ze stellen deze of niet, of te laat, of te snel. En dat simpele gegeven leidt niet alleen tot (innerlijke) conflicten; het veroorzaakt ook de onbewuste spanning in je lichaam die verantwoordelijk is voor je chronische pijn. Toen wij erachter kwamen dat onze remedie om grip op je grenzen te krijgen op elkaar lijkt, besloten wij de handen in elkaar te slaan voor deze mooie ontspannen dag voor jou.

Zelf ook ervaringsdeskundig …

Alexandra en ik kunnen beiden meepraten over dit probleem.

Alexandra:
Zelf was ik als empath vroeger een ramp in het voelen van mijn grenzen en ‘nee zeggen’. Het heeft me verschillende hernia’s en een heftige stenose gekost om hier grip op te krijgen; mede omdat mij steeds voorgespiegeld werd dat als ik het maar wilde, het ook wel zou gaan lukken. En dat ik het dus ‘maar gewoon moest gaan doen.’ Ik weet niet hoe het jou vergaat, maar bij mij had die cognitief gedragsmatige aanpak nul effect! Enfin, ik vond zelf een betere weg en ben nu al jaren vrij van dit probleem, en leerde dit inmiddels vele klanten!

Ank Schroeder: “Ik dacht altijd: dat lukt haast niet. Maar jij rijkte me de sleutel aan waar de pijn en frustratie zat van binnen… Als ik vroeger JA zei en NEE voelde had IK een probleem. NU is het: voel ik NEE, dan heeft de ander een probleem! Eindelijk ben ik nu naar empathie en mededogen voor mezelf gegaan, want ik ben ook belangrijk en waardevol!”

Thérèse:
Als gevoelig kind voelde ik vaak haarfijn aan wat een ander nodig had, terwijl ik over mijn eigen grenzen ging en moeite had met ‘nee zeggen’. Ik had veel last van buikklachten tot ik leerde dat mijn pijn mij simpelweg feedback geeft. Ik ging aan de slag met mezelf en met verborgen emoties en onderdrukte zelfexpressie. Ik ben zelf van mijn klachten afgekomen en voel me gezond en fit en meer mezelf dan ooit. Inmiddels begeleid ik mensen hier ook in. Naar een leven vrij van pijn, via een holistische aanpak. En dat zelfhelend vermogen heeft iedereen. Het heet niet voor niets zo. Iedereen heeft het, dus jij ook!

Annemiek: “Ik dacht dat mijn klachten puur fysiek waren en ik zocht naar de antwoorden buiten mezelf. Als ik me steeds aanpas aan een ander, voel ik niet wat goed is voor mij. Wat een eyeopener dat ik zelf de sleutel ben!”

Wat gaan we doen?

Het gaat een fijne dag voor je zijn – een ware ‘treat’ – op een mooie, rustige plek, in Amsterdam. Een dag waarin jij in een veilige sfeer helderheid gaat krijgen over hoe je weg terug vindt naar jouw persoonlijke grenzen.  Geen ‘hard work’, wél werkbare inzichten, met elkaar delen en van elkaar leren. Én zachte (ook liggende) oefeningen die je bij de kern van het probleem brengen. En die je de meest directe weg wijzen naar grip op jouw grenzen. Het logische gevolg hiervan gaat zijn: minder (innerlijk) conflict, herstel van je (spannings)klachten, meer vrijheid en energie.

De details

Datum: 20 april 2023
Locatie: Shambhala Centrum, 1e Jacob van Campenstraat 4, 1072 BE te Amsterdam (de ruimte is één hoog; geen lift aanwezig).
Max aantal deelnemers: 16
Kledingadvies: draag lekker makkelijk zittende kleding (ivm liggende oefeningen);
Meenemen: pen en papier
Tijd: 9.30 uur – 16.30 uur. Inloop vanaf 9.15 uur.
Inclusief: koffie, thee en een lekkere vegetarische soep tussen de middag
Investering: normaal €147,00 incl. BTW maar deze keer, éénmalig €97

Bonussen

  • E-book ‘Nee zeggen voor Empaths. Mét richtlijnen voor een helder besluit…’
  • Quantum Healing Hypnose audio
  • Een nazorgbijeenkomst via Zoom op 4 mei 2023 van 16.00 – 17.30 uur voor eventuele nog na-ijlende vragen. En waarin je je successen kunt delen met de groep!

ja, ik meld me aan

3 + 11 =