Gratis e-book chronische pijn

Activeer je Zelfhelend Vermogen in 10 stappen

Heb je aanhoudende – of terugkerende pijn? En wil je daarvan af?

Download mijn gratis e-book en activeer je zelfhelende vermogens!

N

Verlang je naar een leven zonder pijn en pillen?

N

Wil je leren hoe je jezelf kan helpen?

N

Wil je meer vertrouwen op je lichaam?

Ik ben o.a. opgeleid als fysiotherapeut en coach en ik heb een passie voor ons intelligente lichaam en de Body & Mind connectie. Mijn benadering is holistisch. Jij bent meer dan je lichaam.

De belangrijkste daadwerkelijke oorzaak ligt vaak verborgen op een plek waar je niet bewust van bent, namelijk: in je onderbewuste. Onbewuste spanning en onderdrukte emoties spelen een belangrijke rol bij chronische pijn. Dat betekent dat je zelf de sleutel in handen hebt.

Iedereen kan zijn zelfhelend vermogen inzetten. Als je hiervoor openstaat, hoef je niet meer met pijnklachten door te lopen.

Therese Snel

Wat anderen zeggen …

Door dit lekker leesbare boek, realiseerde ik me wat er achter mijn klachten zit. Al tijdens het lezen lukte het me om mijn schouders los te laten en de last die ik droeg meer naast me neer te leggen. En ik heb helder in beeld wat ik wil doen om meer ontspanning en minder spanning te ervaren. Dankjewel Thérèse, voor je mooie vragen en de inzichten die ze me gaven!

Martine (49)

Dit e-book is een prachtige en heldere weergave van de stappen die je kunt nemen naar een leven vrij van pijn. Thérèse leert je dat de sleutel in jezelf ligt. En dat jezelf veel meer invloed hebt op hoe je je voelt.

Als ik bijvoorbeeld hoofdpijn heb, neig ik meteen naar een paracetamol. Ze heeft me hierover aan het denken gezet. Pijn komt namelijk ergens vandaan.

Het e-book leest heel prettig. En het zijn fijne stappen om zelf mee aan de slag te gaan. Het smaakt zeker naar meer. En ik ben dan ook enorm gemotiveerd om hier meer over te weten en ik weet dat ik mijn coach al gevonden heb. Een pijnvrij leven ligt veel dichter bij dan ik dacht. Dank je wel Thérèse.

Diana

Met mijn werk als hovenier wordt de belasting van mijn lichaam regelmatig uitgedaagd. Het is opletten dat ik na de inspanning ook genoeg ontspanning neem. Mijn lijf laat me het direct weten wanneer ik dat niet doe. Het werk van Thérèse houdt mij goed bij de les. Het helpt me te weten wat ik allemaal kan doen om niet alleen fysiek in vorm te blijven, maar ook bewust te worden van mijn gedachten. Het spreekt me aan om te luisteren naar mijn lichaam en om het zelfhelende vermogen te activeren. Daar neem ik de tijd voor. Nu ik de taal van mijn lijf beter begrijp en weet wat ik kan doen, heb ik nauwelijks klachten meer.

Wim Paul

Download je gratis e-book en ontdek wat je Zelf aan je pijn kan doen

De eerste stap is het begrijpen van je aanhoudende pijnklachten. Dit e-book is voor jou als je graag een echte oplossing wilt om van je klachten af te komen. En niet alleen maar symptomen wilt bestrijden. Als je weer lekker vrij wilt bewegen en je alles weer kan doen.