Gratis e-book chronische pijn

Activeer je Zelfhelend Vermogen in 10 stappen

N

Wil je een leven zonder pijn en pillen?

N

Wil je leren hoe je jezelf kan helpen?

N

Wil je van langdurige of steeds terugkerende pijnklachten afkomen?

N

Wil je vertrouwen op je lichaam?

N

Download dan nu mijn e-book en activeer je zelfhelend vermogen!

Hi, mijn naam is Thérèse

Ik ben o.a. opgeleid als fysiotherapeut.
In mijn vorige baan zag ik dat mensen met chronische pijn vaak niet of onvoldoende opknappen. De behandelingen waren vooral gericht op symptomen en niet op de onderliggende oorzaak.

De belangrijkste daadwerkelijke oorzaak ligt vaak verborgen op een plek waar je niet bewust van bent, namelijk: in je onderbewuste.

Iedereen kan zijn zelfhelend vermogen inzetten. Als je hiervoor openstaat, hoef je niet meer met pijnklachten door te lopen.

Sinds ik mij bewust ben van de onderliggende oorzaken van mijn eigen buikklachten, kan ik daar wat aan doen. En ik voel me sterker en meer mezelf dan ooit.

Ik geloof dat wij meer zijn en kunnen dan wij vaak denken! En ik word er heel blij van als zoveel mogelijk mensen dat ook bewust gaan ervaren.

Dit e-book is een prachtige en heldere weergave van de stappen die je kunt nemen naar een leven vrij van pijn. Thérèse leert je al door deze praktische stappen toe te passen, dat de sleutel in jezelf ligt. En dat jezelf veel meer invloed hebt op hoe je je voelt.

Als ik bijvoorbeeld hoofdpijn heb, neig ik meteen naar een paracetamol. Door de stappen in dit e-book doe ik dat nu minder snel. Ze heeft me hierover aan het denken gezet. Pijn komt namelijk ergens vandaan.

Het e-book leest heel prettig. En het zijn fijne stappen om zelf mee aan de slag te gaan. Maar door dit te lezen smaakt het zeker naar meer. En ik ben dan ook enorm gemotiveerd om hier meer over te weten en ik weet dat ik mijn coach al gevonden heb. Een pijnvrij leven ligt veel dichter bij dan ik dacht. Thérèse heeft mijn wereld geopend. Ik raad jou ook aan om het e-book te lezen en in contact te komen met haar. Dank je wel Thérèse.

Diana

Door dit lekker leesbare boek, realiseerde ik me wat er achter mijn klachten zit. Al tijdens het lezen lukte het me om mijn schouders los te laten en de last die ik droeg meer naast me neer te leggen. En ik heb helder in beeld wat ik wil doen om meer ontspanning en minder spanning te ervaren. Dankjewel Thérèse, voor je mooie vragen en de inzichten die ze me gaven!

Martine (49)

Met mijn werk als hovenier wordt de belasting van mijn lichaam regelmatig uitgedaagd. Het is opletten dat ik na de inspanning ook genoeg ontspanning neem. Mijn lijf laat me het direct weten wanneer ik dat niet doe. Het werk van Thérèse houdt mij goed bij de les. Het helpt me te weten wat ik allemaal kan doen om niet alleen fysiek in vorm te blijven, maar ook bewust te worden van mijn gedachten. Het spreekt me aan om te luisteren naar mijn lichaam en om het zelfhelende vermogen te activeren. Daar neem ik de tijd voor. Nu ik de taal van mijn lijf beter begrijp en weet wat ik kan doen, heb ik nauwelijks klachten meer.

Wim Paul