quantum healing hypnose techniek (QHHT)

Vraag jij je wel eens af waar je klachten vandaan komen?
Waarom bepaalde thema’s in je leven spelen?
Wat het doel is van je leven en welke lessen je hier wilt leren?

In een QHHT sessie kun je hierop antwoord krijgen

In een quantum hypnose sessie kom je door middel van visualisatie in een diepe en aangename ontspanning. Je gaat in een natuurlijke staat van je lichaam. We gaan gedurende de hele dag in en uit hypnose, maar in die diepere staat ben je normaal twee keer per dag: het moment vlak voordat je in slaap valt en het moment net voordat je wakker wordt. Het is een fijne staat om in te zijn, waarin je bewuste mind veel minder actief is.

Deze techniek is ontwikkeld door Dolores Cannon in haar 45-jarige carrière als hypnotherapeut. Ik kwam bij deze techniek na het lezen van de boeken van Dolores. Zij schreef namelijk al over deze tijd van verandering sinds de jaren ’80. Ik wilde daar meer over lezen.

Met deze techniek krijg je makkelijker toegang tot je onderbewuste om antwoorden en healing op mentale, emotionele en fysieke vragen en ongemakken te ontvangen. In de sessie gaan we naar de meest geschikte tijd en plaats om antwoorden te krijgen op je vragen.

Je onderbewuste is het deel van jezelf dat het allerbeste met je voor heeft. Het heeft een oneindige bron van kennis over wie je bent. Het kent ook je levensdoelen voor dit leven, waarin je iets wilt leren of ervaren.

Wat doen we in de sessie?

De sessie is opgedeeld in twee delen. We beginnen met een interview, waarin we je leven, de mensen in je leven, de belangrijkste lessen die je hebt overwonnen, je gezondheid, je carrière, doelen en interesses bespreken. Vervolgens gaan we naar de hypnosessie, waarin ik je eerst in een diepe ontspanning begeleid. Dan volgt de regressie, waar je door een levenservaring zult reizen. Je onderbewustzijn bepaalt wat je te zien krijgt en wat relevant is voor je om te ervaren.

Daarna ga ik in gesprek met je onderbewuste voor healing en om antwoorden te krijgen op je gezondheids- en levensvragen. Die vragen heb je van tevoren thuis gemaakt en meegenomen.

Je krijgt een geluidsopname van de hypnosessie, omdat je mogelijk niet alles bewust meekrijgt. In het algemeen zul je het ervaren als een bewustzijnsverruiming en krijg je alles mee. Wat je meekrijgt, kan wel snel vervagen. Net als bij dromen.

Healing

Een bijzonder deel van de sessie is de healing. Het is zelfs mogelijk om verlichting van fysieke klachten te ontvangen als dit gepast is voor jou en als je ervoor openstaat dat dit mogelijk is. We zijn heel krachtig. Met onze gedachten en overtuigingen kunnen we onszelf niet alleen ziek, maar ook beter maken. Het bewijs hiervoor is het placebo effect.

Welke vragen kan je stellen?

Je kunt vragen stellen over je gezondheid, carrière, doel van je leven, je lessen, relaties en algemene curiositeiten. Er zijn geen taboe-onderwerpen. Je onderbewuste zal niets uit de weg gaan wat belangrijk is om te weten. Neem de tijd die je nodig hebt om een lijst van ongeveer 10 vragen samen te stellen. We kunnen altijd op de dag van je sessie iets aan je lijst toevoegen.

Wat kan je doen om je voor te bereiden?

Een hypnosestaat is eigenlijk een normale staat van zijn. Je gaat er overdag ook steeds in en uit. Dus je hoeft je daar geen zorgen over te maken. Het beste kun je licht eten voor de sessie en neem het liefst geen cafeïne. We eten niet tussendoor. In het nagesprek eten en drinken we wat. Gebruik geen alcohol of drugs vanaf een dag voor de sessie. Je zult tijdens de sessie liggen, dus het is fijn om comfortabele kleding te dragen.

We zullen gebruik maken van visualisatie. Als je wilt, kun je dit oefenen. Voordat je ’s nachts gaat slapen, probeer je een voor jou mooie plek in zoveel mogelijk details voor te stellen. Welke kleuren zie je? Zijn er geluiden? Zijn er mensen om je heen? Zijn er dieren? Wat zie je nog meer? Hoe ruikt het? Hoe voelt het? Ik stuur je voor de afspraak ook nog een door mij opgenomen Yoga Nidra om te oefenen om in een ontspannen staat te zijn.

Heb een open mind en geen verwachtingen. Sta jezelf toe om te geloven in wat je ervaart en sta open voor het ontvangen van de antwoorden en de hulp die je zoekt. Er zijn geen toevalligheden. Je bent hier niet voor niets naartoe geleid. Als je er klaar voor bent, zal QHHT je versteld doen staan.

Chronische pijn voorbij en quantum healing hypnose

Omdat je met deze techniek rechtstreeks toegang hebt tot je zelfhelende vermogens past het goed in hersteltraject ‘Chronische Pijn Voorbij’.

Investering

De tijdsinvestering is 5 tot 7 uur. Je betaalt €275 voor de hele dag. Het duurt zolang als het duurt. Eén sessie is genoeg voor informatie en healing die je op dit moment nodig hebt. In principe heb je maar één afspraak nodig. Als je na verloop van tijd toch nog een keer behoefte hebt aan een sessie, kan je een vervolgafspraak maken. Doorgaans duurt deze korter. De investering voor een vervolgafspraak is €175.

De sessie vindt plaats bij jou thuis. In je vertrouwde omgeving kom je het beste in die diepere ontspanning. In de sessieprijs zit een bijdrage voor de reiskosten tot een straal van 55 km (vanaf Amsterdam Sloten). Buiten die straal vraag ik een vergoeding van €0,25 per kilometer.

Zelf vond ik het een bijzondere en levensveranderde ervaring. Wil jij dat ook meemaken? Neem dan contact op om zelf het mooie proces van quantum healing te ervaren. En maak je klaar voor een bijzondere en ontspannen sessie.

Als je hoofd vol zit met ‘ja maar of nee toch niet’ en je eigenlijk van binnen voelt dat je het zelf het beste weet maar hier toch niet naar durft te luisteren dan is deze sessie Quantum Healing Hypnose echt heel geschikt. Dat was het in elk geval voor mij met de vragen over mijn business en gezondheid.

Thérèse neemt echt de tijd voor het interview voorafgaand aan de sessie en in de sessie zelf word je geleid naar een heerlijke ontspanning en verras je jezelf met de antwoorden op je eigen vragen die je van te voren bedacht hebt.

Het heeft mij meer rust gebracht in de beslissingen die ik wil nemen in mijn bedrijf en het vertrouwen dat mijn innerlijke weten precies weet wat ik nodig heb. En dat is vooral mijn eerste ingevingen en inspiratie volgen en gaan doen in plaats van er heel lang over na te denken.

Dank je wel Thérèse voor een prachtige sessie!

Nicky

Wat een kadootje was dat! Van te voren was ik nogal zenuwachtig dat ik mijn hele leven zou moeten vertellen maar dat voelde vertrouwd en veilig en ook heel fijn om voor mezelf alles zo op een rijtje te zetten. De healingsessie daarna met de regressie naar een levenservaring had een mooie boodschap. Het gesprek met mijn onderbewuste over alles was indrukwekkend, de realisatie dat ik alles weet op een onbewust niveau en dat er een doel is en een wijsheid is een grote steun waar ik altijd op terug kan vallen. Dank je wel Therese voor je liefdevolle en wijze begeleiding daarin! Ik kan het iedereen die ervoor open staat zeker aanraden.

Monique

Met grote nieuwsgierigheid ben ik het avontuur aangegaan voor de Quantum Healing Hypnose. Het is een bijzondere reis geworden met mooie ervaringen waarvoor ik me erg dankbaar voel. Alleen al het uitgebreide interview waarbij Thérèse zonder oordeel aandachtig luisterde en goede vragen stelde, was helend. De hypnose sessie vond ik heel bijzonder. Thérèse begeleidde me op een liefdevolle en heel plezierige manier. Het voelde veilig en vertrouwd. Door de grote hoeveelheid vragen, heeft het me een schat aan informatie opgeleverd. Het heeft een proces van verwerken en helen op gang gebracht, wat nu, 2 weken later, nog steeds gaande is. Ik voel me veel rustiger en blijer en begrijp nu veel beter het grotere geheel. Ik heb mooie praktische handvatten gekregen waar ik verder mee aan de gang kan. Wat mij betreft is dit een echte aanrader!

Caroline

Ik kan de Quantum Healing Hypnose sessie van Therese Snel van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar de diepere antwoorden voor hun gezondheid. In de sessie spreekt Therese je aan op een ander level dan je gewend bent. Alsof je toeschouwer bent van de sessie en een ander antwoord, terwijl je toch weet dat jijzelf de antwoorden geeft.
De antwoorden die komen, komen daardoor anders aan en hebben een blijvende impact.
Wat ik fijn vind is dat Therese samen met je op zoek gaat naar jouw heelheid in plaats van – net zoals de reguliere geneeskunde – kijkt naar de plaatselijke symptomen. Dat maakt Therese zelf ook bijzonder. Met haar fysiotherapie achtergrond en ervaring met het afhandelen van klachten door verzekeraars biedt ze een een nieuw perpectief. Een perspectief waar je wel open voor moet staan om effectief zijn.

Ellen

Ik wil graag een QHHT afspraak maken

8 + 2 =