wat anderen vinden …

Ik loop weer met een heel erg warm, fijn en goed gevoel rond na de EFT-sessie van vanmorgen. Opgelucht en weer een stukje lichter geworden.
De EFT-sessies bij jou brengen niet alleen maar meer ruimte van binnen maar ook inspiratie voor hoe ik nóg dichter bij de kern van mezelf kan komen. Niet alleen als mens maar ook als ondernemer.

Bianca

Chronische pijn voorbij heeft me veel gebracht! Het is zo’n andere aanpak en kijk op pijn.
Ik vond het fijn om 8 weken bezig te zijn met de verschillende en inspirerende opdrachten. Om zo nieuwe inzichten te krijgen, mezelf beter te leren kennen en anders om te gaan met o.a. emoties.
De rugpijn die ik al 8 jaar had is zoveel verminderd en soms gewoon bijna helemaal weg!! Het normale dagelijkse leven is een stuk makkelijker geworden en mijn energie level is omhoog gegaan. Zo fijn!!
De combinatie van thuis bezig zijn met de opdrachten en de online coach sessies met Thérèse waren top. 

Chronische pijn voorbij is wat mij betreft echt een aanrader!

Sacha

Als je hoofd vol zit met ‘ja maar of nee toch niet’ en je eigenlijk van binnen voelt dat je het zelf het beste weet maar hier toch niet naar durft te luisteren dan is deze sessie Quantum Healing Hypnose echt heel geschikt. Dat was het in elk geval voor mij met de vragen over mijn business en gezondheid.

Thérèse neemt echt de tijd voor het interview voorafgaand aan de sessie en in de sessie zelf word je geleid naar een heerlijke ontspanning en verras je jezelf met de antwoorden op je eigen vragen die je van te voren bedacht hebt.

Het heeft mij meer rust gebracht in de beslissingen die ik wil nemen in mijn bedrijf en het vertrouwen dat mijn innerlijke weten precies weet wat ik nodig heb. En dat is vooral mijn eerste ingevingen en inspiratie volgen en gaan doen in plaats van er heel lang over na te denken.

Dank je wel Thérèse voor een prachtige sessie!

Nicky

Thérèse neemt echt de tijd voor je, vanuit rust en een zachte liefdevolle stem laat ze je veilig voelen, neemt ze de tijd om alle stappen uit te leggen en neemt ze je mee naar de kern en vanuit daar tap je net zolang tot dat je rust voelt en geen vervelende emoties meer. Ik kan je Thérèse echt van harte aanbevelen. (EFT)

Patricia

Met grote nieuwsgierigheid ben ik het avontuur aangegaan voor de Quantum Healing Hypnose. Het is een bijzondere reis geworden met mooie ervaringen waarvoor ik me erg dankbaar voel. Alleen al het uitgebreide interview waarbij Thérèse zonder oordeel aandachtig luisterde en goede vragen stelde, was helend. De hypnose sessie vond ik heel bijzonder. Thérèse begeleidde me op een liefdevolle en heel plezierige manier. Het voelde veilig en vertrouwd. Door de grote hoeveelheid vragen, heeft het me een schat aan informatie opgeleverd. Het heeft een proces van verwerken en helen op gang gebracht, wat nu, 2 weken later, nog steeds gaande is. Ik voel me veel rustiger en blijer en begrijp nu veel beter het grotere geheel. Ik heb mooie praktische handvatten gekregen waar ik verder mee aan de gang kan. Wat mij betreft is dit een echte aanrader!

Caroline

Thérèse is heel kundig en heeft veel ervaring. Ze weet veel over fysieke belasting en heeft een holistische visie.
Ze heeft veel kennis, ook over emoties en hoe het brein werkt. Ze legt helder uit wat voor jou belangrijk is op dat moment. Ze luistert goed en voelt perfect aan wat je nodig hebt. Ik voel me serieus genomen in wat er bij me speelt.
En online is EFT goed te doen, ook dan weet Thérèse je in beweging te zetten.

Mariek

Na mijn verhuizing bleef mijn rugpijn aanhouden. Het was al jaren mijn zwakke plek, dus ik dacht dat ik teveel dozen had gesjouwd. Helaas ging de rugpijn niet over na fysiotherapie en massages. Door een webinar van Thérèse werd mijn nieuwsgierigheid EN hoop gewekt en volgde ik bij haar een traject Chronische Pijn Voorbij. Ongelooflijk wat ik daar leerde en hoe pijnwerking in elkaar zat. De pijn verminderde snel en ik beveel Thérèse aan omdat ze haar professionele kennis heel goed kan overbrengen en zeer betrokken is bij jouw herstel.

Linet

Dankjewel voor deze waardevolle training! Ik kwam erachter dat het voelen van mijn lichaam nog best lastig is. Fijn om rust te vinden en bewust te genieten van kleine dingen!

Heel Mindful

De sessie met Thérèse was een warm bad. Ze heeft echt alle tijd genomen om tot de kern van de zaak te komen. Tijd en ruimte speelden geen rol. Thérèse is een warme persoonlijkheid en het klikte gelijk tussen ons. Ze begeleidt je kundig door het gesprek en de quantum healing hypnosesessie. Ik heb mij geen moment onprettig gevoeld. Alle emoties worden door haar gezien en krijgen van haar de ruimte. Als je besluit met haar in zee te gaan geef je jezelf echt een prachtig kado.

Fabiola

Thérèse is een ontzettend fijn mens om je te helpen je problemen op te lossen. Ze leidt je met EFT door het proces op een manier die heel veilig voelt. De EFT is bovendien heel effectief. Verbazend wat je er allemaal mee kunt aanpakken en oplossen. Een absolute aanrader.

Monique

Thérèse is heel toegankelijk en geeft een veilige omgeving om helemaal jezelf te zijn. Vandaar kom je gemakkelijk bij je blokkades en kan je deze oplossen met haar. Ze gebruikt daarnaast nog andere technieken zoals NLP om overtuigingen te neutraliseren of om te zetten in een andere. Het werkt snel en effectief.

EFT (anoniem)

Heb je chronische pijn en wil je daar vanaf? Bij Thérèse ben je in vakkundige en hele liefdevolle handen. Dit programma mocht ik vorig jaar bij haar volgen en ik kan je vertellen: het is een gamechanger. En voor dit bedrag… niet eens over nadenken; het is het 10-voudige waard. Want ja, die pijn… die is weg. Ik zeg doen!

Spoiler alert: je moet wel aan de bak met jezelf, dus dat moet je willen aangaan 😉

Anouk

Een welkome cursus! Je stem is rustig en zacht en heel fijn om naar te luisteren. Ik heb genoten van je teksten. Deze zijn helder geschreven en geven veel uitleg. Fijn om deze als naslagwerk te kunnen printen.

Heel Mindful

Wat een kadootje (quantum healing hypnose) was dat! Van te voren was ik nogal zenuwachtig dat ik mijn hele leven zou moeten vertellen maar dat voelde vertrouwd en veilig en ook heel fijn om voor mezelf alles zo op een rijtje te zetten. De healingsessie daarna met de regressie naar een levenservaring had een mooie boodschap. Het gesprek met mijn onderbewuste over alles was indrukwekkend, de realisatie dat ik alles weet op een onbewust niveau en dat er een doel is en een wijsheid is een grote steun waar ik altijd op terug kan vallen. Dank je wel Therese voor je liefdevolle en wijze begeleiding daarin! Ik kan het iedereen die ervoor open staat zeker aanraden.

Monique

Voordat ik aan het traject Chronische Pijn Voorbij meedeed had ik eigenlijk altijd pijn aan mijn pols. Dat stoorde me in mijn werk (typen) en bij het trainen (crossfit). Ik had de overtuiging hier niet meer vanaf te komen, omdat ik zelf een gebroken pols had verwaarloosd door er niet mee naar een dokter te gaan. In het traject heb ik geleerd om signalen van mijn lichaam serieuzer te nemen en nog minder vanuit mijn hoofd te leven. Ik ben beter in staat om te onderscheiden of ik iets (niet) wil aangaan vanuit angst, of omdat het echt niet voor mij is. En als het vanuit angst is, dan neem ik de stap nu sneller wel. Nu heb ik nog nauwelijks last van mijn pols. Heel af en toe bij hele zware belasting speelt hij nog weleens op. Ik beveel Therese Snel aan, omdat ze heel goed weet waar ze het over heeft. Daarnaast is ze gewoon echt een lieverd, die alleen het beste met mensen voorheeft.

Sander

Ik voel me echt beter. Complimenten voor je fijne rustgevende stem. Die komt echt binnen.
Daar waar het schuurde, daar had ik wat te doen.

Heel Mindful

Ik kan de Quantum Healing Hypnose sessie van Therese Snel van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar de diepere antwoorden voor hun gezondheid. In de sessie spreekt Therese je aan op een ander level dan je gewend bent. Alsof je toeschouwer bent van de sessie en een ander antwoord, terwijl je toch weet dat jijzelf de antwoorden geeft.
De antwoorden die komen, komen daardoor anders aan en hebben een blijvende impact.
Wat ik fijn vind is dat Therese samen met je op zoek gaat naar jouw heelheid in plaats van – net zoals de reguliere geneeskunde – kijkt naar de plaatselijke symptomen. Dat maakt Therese zelf ook bijzonder. Met haar fysiotherapie achtergrond en ervaring met het afhandelen van klachten door verzekeraars biedt ze een een nieuw perpectief. Een perspectief waar je wel open voor moet staan om effectief zijn.

Ellen

Deze cursus heeft me weer terug bij mezelf gebracht. Het is perfect om de cursus thuis te doen voor de computer.
Ik ben me weer bewust dat het elk moment nu is.

Heel Mindful

Ik ben op vakantie op een zonovergoten Elba en heb weer gedoken. Wat een feest; een wedergeboorte na 17,5 jaar! Geheel volgens Chronische Pijn Voorbij’. Moeiteloos en vol vertrouwen. Jij hebt bijgedragen aan de mindset en ook de QHHT-sessie heeft een diepe doorwerking gehad.
Artsen vertelden me dat ik mijn hele leven aan de pillen vast zou zitten. Ik ben nog niet helemaal medicijnvrij, maar daar wordt aangewerkt. Dankjewel Thérèse!

Ellen