lichamelijke – en emotionele problemen oplossen met EFT

Heb je pijn? Lichamelijke klachten? Stress? Slaapproblemen? Pieker je vaak? Nare gebeurtenissen meegemaakt? Belemmerende overtuigingen? Zie je veel beren op de weg? Zelfsabbotage? Vaak onzeker? Faalangst of andere angsten? Paniekaanvallen? Trauma?

Met EFT kan je daar wat aan doen.

EFT staat voor Emotional Freedom Techniques. Deze benadering gaat er vanuit dat lichamelijke – en emotionele klachten met elkaar verbonden zijn. Het is een krachtige methode, gericht op het direct oplossen van de onderliggende, verborgen emoties (stress) die je klachten in stand houden. EFT zorgt ervoor dat stressvolle gebeurtenissen uit het verleden geen negatieve invloed meer hebben op je leven nu. EFT zorgt voor de noodzakelijke ontlading van stressreacties.

Voor wie is EFT?

Met EFT kun je zowel emotionele – als lichamelijke problemen aanpakken.
Het is voor iedereen; voor kinderen en volwassenen.

Voorbeelden waarvoor EFT werkt:

 

lichamelijke klachten
psychosomatiek
stress
angsten en fobieën
PTSS
trauma
letselschade
stemmingsklachten
pesten
negatief zelfbeeld
faalangst
allergieën
verslavingen
examenvrees
eetstoornissen
(sport)prestaties

  Wat is EFT?

  Het wordt ook tapping genoemd en is met een combinatie van cognitieve therapie, exposure en acupressuur gebaseerd op de Chinese Geneeskunde en de moderne westerse psychologie. Het wordt wereldwijd veel toegepast als traumatherapie door therapeuten, coaches en psychologen. Het is een veilige en eenvoudige methode om klachten op basis van stress, trauma’s, vervelende situaties en herinneringen en beperkende overtuigingen aan te pakken. Je pakt direct de onderliggende oorzaak van je probleem aan. Het werkt voor alles waarbij stress een rol speelt, dus voor een groot deel van de gezondheidsproblemen. Het is een makkelijk zelfhulpmiddel.

  Hoe werkt EFT?

  Je klopt zachtjes op specifieke acupressuurpunten op je hand, gezicht en romp. Door te kloppen op de punten, terwijl je focust op je klacht/op wat je stress geeft, dooft de stressreactie uit. Dit kloppen stimuleert je relaxatierespons, waardoor je stressreactie uitdooft. Wat eerst een vervelende herinnering of gebeurtenis was, voelt nu neutraal. In een sessie leer ik je het zelf toe te passen.

  EFT-kloppunten

  Voordelen van EFT

  N

  Het is veilig, eenvoudig en effectief

  N

  Je pakt het probleem bij de oorzaak aan

  N

  Je kunt deze 'zelfhulptechniek' makkelijk leren, om er thuis zelf mee aan de slag te gaan.

  N

  Het is praktisch, waarbij je meer doet en voelt dan dat je praat

  N

  Je voelt je lichamelijk en emotioneel beter

  tarieven EFT

  online kennismaking (30 min) gratis
  sessie (60 min) €85
  pakket 3 sessies €225
  pakket 5 sessies €350

   

  De sessies zijn op locatie in Hoogland bij Amersfoort of online vanaf je eigen plek.

  Ik ben aangesloten bij Stichting EFT en opgeleid bij NOVET, het enige Gary Graig Official EFT Training Center in Nederland en België.

  Wil je een EFT afspraak maken of heb je een vraag?