lichamelijke – en emotionele problemen oplossen met EFT

EFT (Emotional Freedom Techniques) is een krachtige methode, gericht op het direct oplossen van de onderliggende, verborgen (onbewuste) emoties die je klachten in stand houden. Met EFT hef je de verstoring van de energie op door op acupunctuurpunten te kloppen. Je kalmeert je zenuwstelsel, waarmee je levensenergie weer vrij stroomt. EFT zorgt voor de noodzakelijke ontlading van stressreacties.

Wat is EFT?

Het wordt ook tapping genoemd en is met een combinatie van exposure en acupressuur gebaseerd op de Chinese Geneeskunde en de moderne westerse psychologie. Het is een veilige en eenvoudige methode om klachten op basis van stress, trauma’s, negatieve emoties en beperkende overtuigingen aan te pakken. Je pakt direct de onderliggende oorzaak van je probleem aan. Het werkt voor alles waarbij stress een rol speelt, dus voor een groot deel van de gezondheidsproblemen. Het is een makkelijk zelfhulpmiddel om je zelfhelend vermogen te activeren.

Hoe werkt EFT?

Je klopt zachtjes op specifieke acupunctuurpunten op je hand, gezicht en borstkas. Door te kloppen op de punten, terwijl je focust op je klacht/op wat je stress geeft, dooft de stressreactie uit. Je neutraliseert de verstoringen in het energiesysteem in je lichaam. De energie kan dan weer vrij stromen. In een consult leer ik je het zelf toe te passen.

Voor wie is EFT?

Met EFT kun je zowel emotionele – als lichamelijke problemen aanpakken. Voorbeelden waarvoor het werkt zijn: pijn- en stressklachten, angsten, trauma’s, fobieën, allergieën en nog meer.

Voordelen van EFT

N

Het is makkelijk

N

Er zijn geen contra-indicaties

N

Er zijn geen bijwerkingen

N

Je kunt het zelf leren

N

Geen eindeloze praatsessies

N

Je voelt je emotioneel beter

tarieven EFT

online intake/kennismaking gratis
sessie 60 minuten €85
pakket 3 sessies 60 minuten €225
vervolgsessie op pakket 60 minuten €75

 

De sessies zijn op locatie in Hoogland bij Amersfoort of online vanaf je eigen plek.

 

Wil je een EFT afspraak maken of heb je een vraag?