aanbod

traject

Chronische Pijn
Voorbij

Een compleet traject van 12 weken om vrij van pijn te worden, zelf of met 1-op-1 begeleiding.

lees meer

EFT

Emotional Freedom
Techniques

Een methode om lichamelijke – en emotionele klachten effectief en relatief snel op te lossen.

lees meer

QHHT

quantum healing
hypnose

Een QHHT sessie geeft je toegang tot het deel van jezelf dat alle antwoorden heeft om te helen.

lees meer

Heel Mindful

Voor rust in hoofd
en lijf

Online training, waarin je lichaamsbewustzijn ontwikkelt en je zenuwstelsel kalmeert.

lees meer

werkwijze

vrijblijvende intake

Omdat het fijn is om eerst kennis te maken, is het eerste gesprek vrijblijvend. Tijdens deze sessie nemen we jouw pijnklachten door en krijg ik een goed beeld of mijn benadering geschikt is voor je. Natuurlijk leg ik alles uit. Als laatste inventariseren we met elkaar of een hersteltraject of sessie aansluit op jou, je doelen en je klachten.

locatie

In overleg: bij mij in Hoogland (bij Amersfoort) of online via zoom. QHHT sessies geef ik alleen live en kunnen ook heel goed bij je thuis plaatsvinden.

afspraak afzeggen

Het afzeggen van een afspraak kan tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van de afspraak.

vergoeding

  • Werkgevers, arbodiensten en arbeidsongeschiktheidsverzekeraars zijn regelmatig bereid om een traject pijnherstel te betalen. Het traject past heel goed binnen (een regeling van) een letselschadetraject. Als je een uitkering ontvangt, informeer dan bij bedrijfsarts of UWV naar de beschikbare middelen voor herstel en re-integratie. Vraag mij zonodig om een offerte.
  • Wat je met mij deelt, is vertrouwelijk. Zonder jouw medeweten of toestemming bespreek ik niets met de organisatie die (mee)betaalt.
  • Je kijkt in het traject naar alle levensgebieden, dus het gaat in feite om persoonlijke ontwikkeling. Daarmee past het binnen het opleidingsbudget voor werknemers. Het is voor werkgevers belangrijk dat hun werknemers goed in hun vel zitten. Kosten voor coaching en begeleiding zijn aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

Heb je heel erg behoefte aan begeleiding, maar zijn de financiën een struikelblok? Neem dan gerust contact met mij op, zodat we samen kunnen overleggen wat haalbaar is.